Skip to content
default

Boosta bygden bäst

Edsbro bygdegård och digitalt

Vi vill hälsa dig välkommen till ”Boosta bygden bäst: Häng med till Sveriges populäraste landsbygd”, ett webbinarium som arrangeras av Norrtälje kommun, Framtid Edsbro, Leader Stockholmsbygd, Coompanion Roslagen & Norrort och Väddönavet.

Under det digitala webbinariet kommer vi att fokusera på hur samverkan bygger bygders muskler. Vi kommer att presentera goda exempel från två av Norrtälje kommuns bygder på hur lokalekonomisk analys kan utgöra en grund för lokal utveckling. Du kommer att få ta del av en demografisk analys som speglar utvecklingen i Norrtälje kommun och sedan få en bra bild av vad en lokalekonomisk analys innebär. Vi avslutar med en panel och frågestund.

Efter webbinariet har du möjlighet att besöka Edsbro bygdegård kl 13-16. Vi är nyfikna på idéer – kom och prata finansiering, lokal utveckling och företagsrådgivning med oss! Vi bjuder på fika och kommer även att visa andra aktiviteter som pågår under landsbygdsveckan runt om i Sverige på storskärm.

Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera landsbygdens utveckling tillsammans!

Vänliga hälsningar, Norrtälje kommun, Leader Stockholmsbygd, Coompanion Roslagen & Norrort, Framtid Edsbro och Väddönavet.


 

  • Tid & plats: fredag den 5 maj. 11.30-16.00. Digitalt och Edsbro bygdegård.
  • 11.30-13.00. Webbinariet (digitalt) Anmäl dig till webbinariet >
  • 13.00-16.00 Edsbro bygdegård. Efter webbinariet bjuder vi på fika i Edsbro bygdegård. Vi är nyfikna på idéer – kom och prata finansiering, lokal utveckling och företagsrådgivning med oss!
  • Arrangör: Norrtälje kommun, Framtid Edsbro, Coompanion Roslagen & Norrort, Leader Stockholmsbygd och Väddönavet
  • Målgrupp: alla som har intresse för lokal utveckling, både inom offentlig sektor, för allmänheten/invånare, civilsamhället, näringsidkare
  • Moderator: Ida-Maria Olofsson
  • Kontaktperson: Ida-Maria Olofsson, ida-maria.olofsson@norrtalje.se